Британският таблоид Daily Star публикува критичен материал със заглавие: Путин отхвърля

...
Британският таблоид Daily Star публикува критичен материал със заглавие: Путин отхвърля
Коментари Харесай

Daily Star: Путин отхвърля Запада в дръзко и надменно новогодишно слово пред народа си

Британският таблоид Daily Star разгласява сериозен материал със заглавие: " Путин отхвърля Запада в смело новогодишно послание към милиони руснаци ". Държавният глава на Русия в новогодишното си приветствие приказва за това какъв брой е значима духовността и милосърдието към близък. Путин помоли жителите на страната да се обединят, тъй като Рсуия в никакъв случай не е имала и няма да има другари. Именно на това място в словото създателят на английския таблоид разкрил смелост и  даже пренебрежителност от страна на Путин, написа ria.ru.

 

" Дръзкият апел е по отношение на обтегнатите връзки на Русия със Запада през 2018 година и в частност с опита за ликвидиране на Сергей и Юлия Скрипал в Солсбери ",  пише изданието.

В публикацията се твърди още, че обръщението на Путин към руснаците е обвързвано със глобите, само че президентът не е упоменавал в речта си икономическите ограничавания.

Британската преса не за първи път разгласява материал, в който демонизира облика на Русия. През декември Daily Express в една от публикациите назова обстановката в Азовско море след случая с украинските кораби " Трета международна война сред Москва и Киев ". 

Превод " Петел "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР